Service
Nieuwsbrief

FAQ


Vragen & Antwoorden:

Wat is jullie adres?
Ons adres is:
Tuinstraat 46
9404 KM  Assen
Tel: 0592-421891


Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja, dit is mogelijk wanneer u dit bij uw bestelling aangeeft.


Zijn de prijzen inclusief BTW?
Al onze prijzen zijn inclusief BTW.


Ontwerpt Stickercenter.nl ook stickers?
JA Samen met u wordt er gekeken naar de wensen en aan de hand daarvan wordt er voor u een ontwerp gemaakt. Daarna verzenden we deze per mail naar U om te kijken of het voldoet aan de wensen. Ook kunt U zelf een ontwerp aanleveren, die zonodig door ons op verdere wensen wordt aangepast. Neem hiervoor per mail contact met ons op.


Hoe maakt Stickercenter.nl de stickers?
Stikercenter.nl maakt alle sticker exclusief voor elke klant. Wij hebben dus geen sticker op voorraad. Onze stickers worden uit folie gesneden uit het zelfde materiaal als reclamebelettering op bijvoorbeeld bedrijfswagens.


Kan ik ook zelf een ontwerp aanleveren?
Ja dat kan, maar dan moet het ontwerp wel een vector bestand zijn. Bij een vectorbestand worden alle lijnen van de afbeelding gelezen door onze snijmachines. Dit in tegenstelling tot jpeg, gif en soortgelijke afbeeldingen. Bij deze afbeeldingen leest het apparaat niet alle lijnen en daardoor wordt de sticker incompleet.Wanneer het een scherpe afbeelding is (kan ook een jpeg of gif zijn) dan kunnen we er wellicht zelf een vectorbestand van maken, mits deze in 1 kleur wordt aangeleverd. Wanneer de afbeelding niet scherp is in de lijnen geeft het een rafelig effect, wanneer je deze uitsnijdt.


Hoe komt het dat er opeens stickers uit het assortiment verdwenen zijn?
Het is mogelijk dat er naar een bepaald artikel uit het assortiment een geringe vraag is. Daardoor is het mogelijk dat het betreffende artikel wordt vervangen door een andere afbeelding.


Wat betekent 'gespiegeld' bij de opties van de stickers?
Dat wil zeggen dat we de stickers in spiegelbeeld voor u gaan maken. Dit is handig als u bijvoorbeeld tekst of afbeelding aan de binnenkant van een autoruit wilt plakken. Ook is het mogelijk om de gespiegelde afbeelding op de motorklep op of de voorruit te plakken, waardoor auto’s die voor U rijden de afbeelding in hun achteruitkijkspiegel juist zien.


Hoe kan ik het beste de afbeelding op mijn raam of lak plakken?
Bij elke verzending leveren wij eenduidelijke plakinstructie, met afbeeldingen, welke u kunt volgen bij het opplakken van uw sticker.Onder de pagina 'plakinstructies' kunt u alvast een indruk krijgen over hoe u te werk dient te gaan.


Kan ik de bestelling bij aflevering betalen?
Nee dit is helaas niet mogelijk.


Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Alle bestelling binnen Nederland boven de € 30,00 worden gratis door Stickercenter.nl verzonden.
Bij bestellingen lager dan € 30,00 en bestellingen welke naar een adres buiten Nederland moeten worden verzonden brengt Stickercenter.nl slechts € 3,95 verzendkosten in rekening.


Kan iedereen bestellen bij Stickercenter.nl?
Iedereen kan een bestelling plaatsen bij Stickercenter.nl. Zowel particulieren als bedrijven.


Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Elke sticker wordt speciaal op bestelling gemaakt. Over het algemeen zullen bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen voor verzending aangeboden worden bij PostNL, na ontvangst van de betaling.ook Wanneer u gekozen hebt voor een bestelling met vooruitbetaling, gaan we de sticker pas maken nadat wij het verschuldigde bedrag op onze rekening hebben staan.


Kan ik de stickers zelf verwijderen?
Je kunt de stickers eenvoudig zelf verwijderen. Wanneer u de sticker net hebt aangebracht kunt u deze er nog redelijk snel van afhalen. Wanneer de lijmlaag is uitgehard, kunt u de sticker verwijderen door de lijmlaag te verwarmen met behulp van een fohn. Wanneer deze lijmlaag zacht is kunt u de afbeelding er afhalen en zonodig kunt u hierbij een verfkrabbertje gebruiken. Eventuele lijmresten kunt u verwijderen d.m.v. thinner. Het gebruik van een verfkrabbertje en thinner raden we echter ten sterkste af wanneer u de sticker op de lak heeft geplakt. Zo ook bij voor het gebruik van het verfkrabbertje en bijtende midellen wanneer u de sticker aan de binnenkant van uw achterraam heeft geplakt. Dit i.v.m het beschadigen van uw achterruitverwarming.


Hoe kan ik een geplaatste, nog niet afgeleverde order, annuleren?
U kunt een nog niet gemaakte order annuleren. Dit kunt doen door u een e-mail te sturen aan info@stickercenter.nl. Wanneer uw bestelling al door ons verzonden of gemaakt is, kan uw bestelling helaas niet meer geannuleerd worden. Dit vanwege het feit dat de order geheel naar uw persoonlijke wensen gemaakt wordt.


Zijn de stickers ruitenwisserbestendig?
Helaas kunnen wij geen garantie geven op de levensduur van de sticker bij het gebruik van de ruitenwissers. De lijm van onze stickers is na 48 uur uitgehard maar wacht in ieder geval 5 dagen voor u de ruitenwisser weer gaat gebruiken. Tevens staan wij niet garant voor de houdbaarheid van de sticker bij diverse weersinvloeden zoals sneeuw, ijsel en vorst. De stickers zijn na 5 dagen wasstraatbestendig maar is altijd voor eigen risico.


Garantie
Op hechting van onze stickers geven wij 1 jaar garantie indien deze is/zijn aangebracht door een medewerker van Stickercenter.nl. Indien u de sticker(s) zelf heeft aangebracht kunnen wij geen garanties geven op de plakkracht en de duurzaamheid van de hechting hiervan.

Mocht u nog andere vragen hebben mail onze gerust: info@stickercenter.nl